Zakelijk

Vergaderen op Fort Sabina is een beleving

Fort Sabina is ieder jaargetijde een magische plek om te vergaderen en te confereren. Als je de meters dikke muren van het imposante poortgebouw bent gepasseerd waan je je in een eigen wereld. De locatie ademt rust en exclusiviteit. Een perfecte locatie voor inspiratie sessies dus. Het ene moment ben je in een officiers verblijf en vijf minuten later begeef je je zich in de natuur aan het water, om vervolgens op het uitkijkpunt de omgeving te verkennen.

In de gewelven van de kazerne en de grote torenzaal is het goed toeven, in de winter bij de open haard en in de zomer in de zon of in de heerlijk koele ruimtes. In de pauzes is er alle gelegenheid om lekker te wandelen in de rijke natuur van het historische fort. Wij kunnen een bijeenkomst op het fort volledig verzorgen met lunch, diner, spelprogramma, training, teambuilding en een rondleiding met gids.

Wij stellen graag een passend programma voor jouw bedrijf samen. Voor meer informatie, mail gerust naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Teamuitjes en teambuilding

Wist je dat je voor voor teamuitjes terecht kunt op Fort Sabina? We hebben verschillende mogelijkheden, we vertellen je daar graag meer over. Neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .