Zakelijke arrangementen

Zakelijk ontmoeten op Fort Sabina - een beleving

Fort Sabina is ieder jaargetijde een magische plek om te vergaderen, aan serieuze teambuilding te doen, uw product te presenteren of te confereren. Als je de meters dikke muren van het imposante poortgebouw bent gepasseerd waan je je in een eigen wereld. De locatie ademt rust en exclusiviteit uit en is perfect voor inspiratiesessies. Voor onze zakelijke gasten staan diverse ruimten op het fort ter beschikking, zowel in als buiten de kazerne.

Voor bedrijven en organisaties hebben we in portefeuille:  

Offerte aanvragen of meer weten? Neem dan contact op met onze kwartiermaker voor de zakelijke markt. 

 

Vergaderarrangementen op Fort Sabina 


De beslotenheid van dit verdedigingswerk uit de tijd van Napoleon (1811) is ideaal voor een ongestoorde focus. De basale uitstraling van het fort, de gastvrijheid en faciliteiten maken Fort Sabina tot een uitstekende plek voor zakelijke ontmoetingen. Vergaderen kan in de officiersruimten van de kazerne. De vereiste presentatiemiddelen zijn daar aanwezig. De combinatie met een ommetje fort inspireert tot meer. Aanvullend serveert Brasserie De Kletsmajoor heerlijke lunches of eventueel de snelle zakenlunch.

De vergaderarrangementen zijn er in twee varianten per dagdeel van 3,5 uur af te nemen. De prijzen van de onderstaande vergaderarrangementen zijn exclusief omzetbelasting en exclusief kosten voor de huur van de vergaderruimte, lunches, aanvullende activiteiten en consumpties buiten het vergaderarrangement om. 

Vergaderarrangement Majoor – per dagdeel van 3,5 uur :  € 15,00 per persoon. Het arrangement Verkenner is inclusief:

  • Onbeperkt koffie/thee/water
  • Koekje/appeltje
  • Gebruik smartscherm 5” en geluidsinstallatie ten behoeve van presentaties (met HDMI kabel voor aansluiting met uw eigen computer)
  • Gebruik flipover met stiften
  • WIFI
  • Gebruik vergaderkit

Vergaderarrangement Soldaat  – per dagdeel van 3,5 uur: € 10,00 per persoon. Het arrangement soldaat is  inclusief:

  • Onbeperkt koffie/thee/water
  • WIFI

 ARRANGEMENT_ZAKELIJK_3_1620x1080.jpg

 

De verschillende ruimten om te vergaderen kennen diverse huurprijzen, afhankelijk van de grootte van de ruimte, de groepsgrootte en het seizoen. De officiersruimten zijn geschikt voor maximaal 10 tot 12 personen. Deze vergaderruimten zijn gelegen op de eerste etage. De Tour Model is geschikt vanaf 12 personen, met een maximum van 40 personen (Coronaproof). Ook deze ruimte ligt op de eerste etage. Deze ruimten zijn alleen via de trap bereikbaar, er is geen lift aanwezig. Andere ruimten alleen aangeboden op offerte afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. Prijzen per ruimte vanaf € 175,00 per dagdeel. Voor aaneengesloten dagdelen geldt een korting voor het tweede dagdeel. 

De vergaderarrangementen kunnen worden gecombineerd met bijvoorbeeld een rondleiding met gids, het bedrijfsuitje of een creatieve workshop. De kwartiermaker vertelt graag meer wat er op de Stafkaart staat voor aanvullende activiteiten.

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats van het fort, voor mindervaliden zijn parkeerplaatsen nabij de ingang beschikbaar.

Het is en blijft een fort waar u te gast bent. Het is dus aan te raden, altijd gemakkelijk schoeisel aan te trekken en, zeker in het najaar, warme kleding. 

Vertel uw wensen voor uw vergadering en vraag vrijblijvend een offerte aan bij onze kwartiermaker. De kwartiermaker kent al de mogelijkheden en helpt u graag. Neem hier contact op. 

 

Bedrijfstrainingen & Teambuilding

De kernwaarden van het fort staan metafoor voor de kernwaarden in vele organisaties. Denk hierbij aan geborgenheid, de omgeving overziend (helicopterview), veiligheid en een ‘groene’ visie. Loop rond en beschouw de strategie van het fort, de bewust aangebrachte plooien in het landschap en laat je inspireren. De geborgenheid van het fort brengt de nodige focus en aandacht.

Momenteel werken we samen met Anya Hopstaken voor de training AAN DE BAK. Een interactieve bedrijfstraining waar het fort een rol in speelt. Het eerder aangeboden arrangement Victoria is vanwege het overlijden van onze partner Jannos Groffen niet meer te boeken. 

Neem rechtstreeks contact op met Anya Hopstaken om uw wensen en beoogd resultaat te bespreken. Zij maken samen met u een programma op maat op basis van hun basisaanbod. Het oefenterrein blijft echter altijd Fort Sabina. 

 ARRANGEMENT_ZAKELIJK_5_1620x1080.jpg

 

TRAINING "AAN DE BAK" Een training voor teams en organisaties, waarbij je op een dynamische en speelse manier in gesprek gaat over wat speelt en aandacht vraagt. Dat doen we met beelden en minder met woorden, deze komen vanzelf. Verborgen schatten worden zichtbaar, zijn van alle kanten te bekijken en zetten je aan tot anders denken en doen. De locatie van Fort Sabina nodigt uit om te werken aan versterking van je team. Gepositioneerd op een strategische plek biedt het overzicht en de veiligheid die nodig is om te bouwen aan een stevige basis. Aan de bak met Anya Hopstaken. Meer informatie of een afspraak maken met Anya Hopstaken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Snelle zakenlunch

De Kletsmajoor serveert de snelle zakenlunch. Als onze zakelijke gasten laten weten dat zij zakelijk willen lunchen, dan serveert De Kletsmajoor met prioritiet. U kunt voor de snelle zakenlunch gewoon a la carte kiezen van de menukaart van de Kletsmajoor.

 

Bedrijfsuitjes (funfactor)

Het fort leent zich bij uitstek voor uw bedrijfsuitje. De omgeving en ook de kleinschalige sfeer maakt het bedrijfsuitje tot een fijne belevenis waar mensen met plezier op terug zullen kijken.

Er is keus uit een ruim aanbod. Voor een dagdeel of een hele dag met lunch, een ludieke opening en gezellige afsluiting. Voor grotere groepen is aansluitend een diner of een feestelijke afsluiting in de avond mogelijk.

Onze kwartiermaker kent alle mogelijkheden van het belevingsaanbod op het fort. Maak een keuze uit een van onze historische, sportieve, culturele of competitieve arrangementen uit onze Stafkaart. Voor grotere groepen zijn er ook enkele bijzondere natuuractiviteiten op afkoop te regelen, waarbij we dan de medewerking vragen van onze landschapsbeheerder, roofvogelman of boswachter.

Maak tijdig een afspraak met de kwartiermaker en bespreek uw wensen en ideeën. Voor uw bedrijfsuitje op het grootste fort van Brabant, Fort Sabina! 

 

Werkplek voor een dag 

Voor als u het thuiswerken even wil doorbreken, kom dan een dag werken op het fort. Neem de computer mee, er is gratis WIFI. Voor maximaal groepjes van 2 kunt u een werkplek reserveren. Vraag bij binnenkomst bij de Kletsmajoor waar u kunt werken, bijvoorbeeld in de Wasvrouw, op het terras of een van de andere ruimten. Neem contact op met de kwartiermaker en reserveer voor ons thuiswerk-arrangement.

Vanaf het najaar 2021 kunt u ook in het Poortwachtershuisje een werkplek voor een dag vinden of met uw collega's afspreken om even door te pakken.