Toegankelijkheid

Skip to main content

Bedrijfstrainingen & teambuilding

Bedrijfstrainingen & teambuilding-uitjes bij Fort Sabina

De kernwaarden van het fort staan metafoor voor de kernwaarden in vele organisaties. Denk hierbij aan geborgenheid, de omgeving overziend (helicopterview), veiligheid en een ‘groene’ visie. Loop rond en beschouw de strategie van het fort, de bewust aangebrachte plooien in het landschap en laat je inspireren. De geborgenheid van het fort brengt de nodige focus en aandacht.

Momenteel werken we samen met Anya Hopstaken voor de training AAN DE BAK. Een interactieve bedrijfstraining waar het fort een rol in speelt. Het eerder aangeboden arrangement Victoria is vanwege het overlijden van onze partner Jannos Groffen niet meer te boeken. 

Neem rechtstreeks contact op met Anya Hopstaken om uw wensen en beoogd resultaat te bespreken. Zij maken samen met u een programma op maat op basis van hun basisaanbod. Het oefenterrein blijft echter altijd Fort Sabina.  

TRAINING "AAN DE BAK"

Een training voor teams en organisaties, waarbij je op een dynamische en speelse manier in gesprek gaat over wat speelt en aandacht vraagt. Dat doen we met beelden en minder met woorden, deze komen vanzelf. Verborgen schatten worden zichtbaar, zijn van alle kanten te bekijken en zetten je aan tot anders denken en doen. De locatie van Fort Sabina nodigt uit om te werken aan versterking van je team. Gepositioneerd op een strategische plek biedt het overzicht en de veiligheid die nodig is om te bouwen aan een stevige basis. Aan de bak met Anya Hopstaken. Meer informatie of een afspraak maken met Anya Hopstaken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bedrijfstrainingen & teambuilding