Toegankelijkheid

Skip to main content

Rondleidingen

Reserveer hier uw reguliere rondleiding bij Fort Sabina

Elke laatste zondag van de maand en rond de vakantieperioden zijn er rondleidingen waarvoor u individueel kunt reserveren. Klik op onderstaande agenda voor ons aanbod aan reguliere rondleidingen. Wilt u reserveren? Kies dan in onderstaande agenda uw datum, vul uw gegevens op het reserveringsformulier in en betaal. U ontvangt dan een ticket ter bevestiging van uw reservering. Neem dit mee als u naar het fort komt voor de rondleiding. Kosten rondleidingen:  volwassenen (16+) 7,50 euro per persoon. Kids tot en met 15 jaar gratis. 

Ontdek de verhalen en geheimen van Fort Sabina tijdens de (reguliere) rondleiding 

Onze rondleidingen bieden individuele bezoekers de mogelijkheid om de geheimen en verhalen van Fort Sabina te ontdekken. Stap binnen in  het grootste fort van Brabant, een historisch monument dat getuigt van een rijk verleden en een belangrijke rol heeft gespeeld in de Nederlandse geschiedenis. 

Tijdens de rondleiding nemen onze deskundige gidsen je mee op een boeiende reis door de gangen, kazematten, caponnieres en kruitkamers van het fort. Zij vertellen over de architectuur, de strategieën en de militaire geschiedenis van het fort en nemen je ook mee naar locaties op het fort die niet publiekelijk toegankelijk zijn. Laat je vertellen over Napoleon en zijn Tour Modeles, over de Watersnood en Walter Veness en leer zo meer over het verdedigingswerk ontstaan in de Franse en de Hollandse tijd. 

Of je nu een geschiedenisliefhebber bent, geïnteresseerd bent in militaire geschiedenis of gewoon nieuwsgierig bent naar de intrigerende verhalen achter dit indrukwekkende fort, onze reguliere rondleidingen bieden voor elk wat wils. Of je nu alleen komt, met je familie, vrienden of collega's,

Aanvraag voor groepen buiten data reguliere rondleidingen

Op zoek naar een rondleiding voor uw familie, bedrijf of organisatie met een groep. Neem contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op over wat de mogelijkheden zijn. 

Rondleiding aanvragen

Invalid Input
Vul hier uw contactpersoon in.
vul hier uw telefoonnummer in.
Vul hier uw e-mailadres in.

Selecteer een voorkeursdatum en tijd
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input