Toegankelijkheid

Skip to main content

Rondleidingen

Reguliere rondleidingen bij Fort Sabina

Stap binnen in de fascinerende wereld van Fort Sabina, een historisch monument dat getuigt van een rijk verleden en een belangrijke rol heeft gespeeld in de Nederlandse geschiedenis. Onze reguliere rondleidingen bieden bezoekers de mogelijkheid om de geheimen en verhalen van dit prachtige fort te ontdekken.

Een boeiende reis door het fort

Tijdens de rondleiding nemen onze deskundige gidsen je mee op een boeiende reis door de gangen en kamers van het fort. Ze delen hun uitgebreide kennis over de architectuur, de strategieën en de militaire geschiedenis van het fort. Leer over de verdedigingswerken, de wapens en de strategische locatie van Fort Sabina, en kom meer te weten over de rol die het fort heeft gespeeld tijdens verschillende periodes in de geschiedenis.

Voor ieder wat wils

Of je nu een geschiedenisliefhebber bent, geïnteresseerd bent in militaire geschiedenis of gewoon nieuwsgierig bent naar de intrigerende verhalen achter dit indrukwekkende fort, onze reguliere rondleidingen bieden voor elk wat wils. Of je nu alleen komt, met je familie, vrienden of collega's, Fort Sabina's reguliere rondleidingen zijn een geweldige manier om samen te leren, te ontdekken en te genieten van een historisch avontuur. Kom langs en laat je onderdompelen in de geschiedenis van Fort Sabina!

Bekijk ons aanbod reguliere rondleidingen in onze agenda.

Op zoek naar andere rondleidingen of maatwerk oplossingen? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

Rondleiding aanvragen

Vul hier uw naam in.
Vul hier uw e-mailadres in.
vul hier uw telefoonnummer in.

Selecteer een voorkeursdatum en tijd
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input