Horeca

Brasserie De Kletsmajoor

Terras Brasserie De Kletsmajoor weer open 

Vanaf 19 mei is ons terras weer open van woensdag tot en met zondag van 10 tot 17 uur. Geniet van de lekkere hapjes en drankjes van onze kaart. Onze keukenbrigade staat weer voor u klaar. Houd 1,5 meter afstand en let op de huisregeltjes van Vrouwe Sabina. 

Het Fort is open voor een "Ommetje fort". De gebouwen en onze exposities binnen zijn nog niet toegankelijk. Wel kunt u gebruik maken van het toilet. 

Bruiloften en partijen 

Uiteraard kun je met ons contact blijven opnemen indien je een bruiloft, verjaardag, jubileum of andere activiteit wil gaan plannen. Afhankelijk van de coronaperiode kunnen we dan een reservering voor je maken. 

Wens je meer informatie stuur dan een e-mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

bedrijfslunch

Met het bedrijf lunchen of vergaderen met een hapje en een drankje op het fort? Wij bieden verschillende arrangementen, van verzorgde locatie voor workshops tot een zakelijke lunch.

catering

Plannen voor een barbecue, uitgebreide lunch, tapas of meergangen buffet? Wij staan voor je klaar. Mail voor meer informatie over de catering services naar info@fonsdekkers.nl

speciale events

Ook voor bruiloften, jubilea en alle andere soorten evenementen kun je bij ons terecht. Geniet van de sfeervolle ambiance, authentieke details en feest in stijl.

Wij staan voor u klaar!

MENU

Bekijk hier onze uitgebreide menukaart

menukaart

Meer weten of gelijk reserveren?

Of u nu bij ons langskomt voor een lunch of wat lekkers tijdens uw bezoek aan het fort of op zoek bent naar catering voor uw (zakelijke) evenement, we helpen u graag. Meer weten over de mogelijkheden of reserveren? Vul dan onderstaand formulier in, we komen zo snel mogelijk bij u terug.

 

Vul hier uw naam in.
Selecteer uw onderwerp
Vul hier uw e-mailadres in.
Invalid Input
vul hier uw telefoonnummer in.
Invalid Input
Invalid Input