Horeca

Brasserie De Kletsmajoor

Brasserie De Kletsmajoor

Geniet van een lekkere lunch of een fortbiertje in onze Brasserie onder de gewelven van de kazerne. In december is de Brasserie open op zaterdag en zondag van 11 tot 16 uur. Eerste kerstdag en de gehele maand januari gesloten. Op 5 februari openen we weer onze deuren. Onze keukenbrigade staat weer voor u klaar. Houd 1,5 meter afstand, heb uw Coronacheck bij de hand en let op de huisregeltjes van Vrouwe Sabina. 

Het Fort is tijdens de openingstijden van Brasserie de Kletsamjoor open voor een "Ommetje fort". 

 

Bruiloften en partijen 

Uiteraard kun je met ons contact blijven opnemen indien je een bruiloft, verjaardag, jubileum of andere activiteit wil gaan plannen. Afhankelijk van de coronaperiode kunnen we dan een reservering voor je maken. 

Wens je meer informatie stuur dan een e-mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

bedrijfslunch

Met het bedrijf lunchen of vergaderen met een hapje en een drankje op het fort? Wij bieden verschillende arrangementen, van verzorgde locatie voor workshops tot een zakelijke lunch.

catering

Plannen voor een barbecue, uitgebreide lunch, tapas of meergangen buffet? Wij staan voor je klaar. Mail voor meer informatie over de catering services naar info@fonsdekkers.nl

speciale events

Ook voor bruiloften, jubilea en alle andere soorten evenementen kun je bij ons terecht. Geniet van de sfeervolle ambiance, authentieke details en feest in stijl.

Wij staan voor u klaar!

MENU

Bekijk hier onze uitgebreide menukaart

menukaart

Meer weten of gelijk reserveren?

Of u nu bij ons langskomt voor een lunch of wat lekkers tijdens uw bezoek aan het fort of op zoek bent naar catering voor uw (zakelijke) evenement, we helpen u graag. Meer weten over de mogelijkheden of reserveren? Vul dan onderstaand formulier in, we komen zo snel mogelijk bij u terug.

 

Vul hier uw naam in.
Selecteer uw onderwerp
Vul hier uw e-mailadres in.
Invalid Input
vul hier uw telefoonnummer in.
Invalid Input
Invalid Input