Horeca

Brasserie De Kletsmajoor

Een hapje en een drankje

Helaas is ook ons afhaalloket mede vanwege de lockdown in december en januari gesloten. Wij wensen u fijne dagen toe in deze bijzondere tijden en laten u zo spoedig mogelijk weten wanneer wij weer open zijn voor een hapje en drankje. 

Bruiloften en partijen 

Uiteraard kunt u met ons contact blijven opnemen indien u een bruiloft, uw verjaardag, jubileum of andere activiteit wlt gaan plannen. Afhankelijk van de Coronaperiode kunnen we dan een reservering voor u maken. 

Wenst u meer informatie stuur dan een e-mail naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

bedrijfslunch

Met het bedrijf lunchen of vergaderen met een hapje en een drankje op het fort? Wij bieden verschillende arrangementen, van verzorgde locatie voor workshops tot een zakelijke lunch.

catering

Plannen voor een barbecue, uitgebreide lunch, tapas of meergangen buffet? Wij staan voor je klaar. Mail voor meer informatie over de catering services naar info@fonsdekkers.nl

speciale events

Ook voor bruiloften, jubilea en alle andere soorten evenementen kun je bij ons terecht. Geniet van de sfeervolle ambiance, authentieke details en feest in stijl.

Wij staan voor u klaar!

MENU

Bekijk hier onze uitgebreide menukaart

menukaart

Meer weten of gelijk reserveren?

Of u nu bij ons langskomt voor een lunch of wat lekkers tijdens uw bezoek aan het fort of op zoek bent naar catering voor uw (zakelijke) evenement, we helpen u graag. Meer weten over de mogelijkheden of reserveren? Vul dan onderstaand formulier in, we komen zo snel mogelijk bij u terug.