Horeca

Brasserie De Kletsmajoor

Een hapje en een drankje

Op het terras van de Brasserie De Kletsmajoor is het altijd gezellig. Kom bij van een mooie wandeltocht, fietstocht of geniet van de rust en ruimte onder het genot van een bakje koffie, verfrissend drankje of een van onze speciale fortbieren. Wilt u in de brasserie onder de gewelven van de grote kazerne genieten, dat kan, maar dan wel even reserveren bij het Horecaloket in de doorgang. Maar het liefste zien wij u  bij mooi weer op onze terras voro de kazerne of het intieme terrasje bij het Kruithuis. In Doorgang van de kazerne kunt u contactloos betalen. Hebt u hulp nodig of vragen over ons protocol. Marelle Dekkers is uw aanspreekpunt. 

In onze Brasserie serveren we verse producten uit eigen keuken. Er is voor ieder wel iets lekkers te vinden en ook aan de kinderen is gedacht. Wil je iemand verrassen met een heerlijke lunch op een originele locatie? Denk dan eens aan een cadeaubon, deze is verkrijgbaar bij het Horecaloket. 


Brasserie De Kletsmajoor is geopend van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Op maandag 7 september tijdens de Kunstweek eenmalig ook op maandag geopend. 

Wenst u meer informatie of wilt u reserveren? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


bedrijfslunch

Met het bedrijf lunchen of vergaderen met een hapje en een drankje op het fort? Wij bieden verschillende arrangementen, van verzorgde locatie voor workshops tot een zakelijke lunch.

catering

Plannen voor een barbecue, uitgebreide lunch, tapas of meergangen buffet? Wij staan voor je klaar. Mail voor meer informatie over de catering services naar info@fonsdekkers.nl

speciale events

Ook voor bruiloften, jubilea en alle andere soorten evenementen kun je bij ons terecht. Geniet van de sfeervolle ambiance, authentieke details en feest in stijl.

MENU

Bekijk hier onze uitgebreide menukaart

menukaart