Toegankelijkheid

Skip to main content

Horeca

Brasserie De Kletsmajoor

Het is genieten in Brasserie de Kletsmajoor onder de gewelven van de kazerne of buiten op ons pas nieuw ingerichte terras. Geniet van een lekkere lunch of een speciaal voor u gebrouwen fortbiertje of vier een feestje bij ons met uw familie of vrienden.

Geniet tijdens de openingstijden ook van een ommetje fort op het grootste vrijwel intacte fort van Brabant. Voor activiteiten tijdens de feestdagen, vakantieperioden of weekends kijk op de agenda op deze website

Bedrijfslunch

Met het bedrijf lunchen of vergaderen met een hapje en een drankje op het fort? Wij bieden verschillende arrangementen, van verzorgde locatie voor workshops tot een zakelijke lunch

Catering

Plannen voor een barbecue, uitgebreide lunch, tapas of meergangen buffet? Wij staan voor je klaar. Mail voor meer informatie over de catering services naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Speciale events

Ook voor bruiloften, jubilea en alle andere soorten evenementen kun je bij ons terecht. Geniet van de sfeervolle ambiance, authentieke details en feest in stijl.

Meer weten of gelijk reserveren?

Of u nu bij ons langskomt voor een lunch of wat lekkers tijdens uw bezoek aan het fort of op zoek bent naar catering voor uw (zakelijke) evenement, we helpen u graag. Meer weten over de mogelijkheden of reserveren? Vul dan onderstaand formulier in, we komen zo snel mogelijk bij u terug.

Vul hier uw naam in.
Selecteer uw onderwerp
Vul hier uw e-mailadres in.
Invalid Input
vul hier uw telefoonnummer in.
Invalid Input
Invalid Input