Horeca

Een hapje en een drankje

Onder de gewelven van de grote kazerne is het altijd gezellig. Schuif aan bij Brasserie De Kletsmajoor of bij mooi weer op het ruime terras. Kom bij van een mooie wandeltocht, fietstocht of geniet van de rust en ruimte onder het genot van een bakje koffie, verfrissend drankje of een van onze speciale fort bieren.

In onze lunchroom serveren we verse producten uit eigen keuken. Er is voor ieder wel iets lekkers te vinden en ook aan de kinderen is gedacht. Wil je iemand verrassen met een heerlijke lunch op een originele locatie? Denk dan eens aan een lunchbon, deze is verkrijgbaar bij de kassa.


Brasserie De Kletsmajoor is geopend van woensdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur

 


bedrijfslunch

Met het bedrijf lunchen of vergaderen met een hapje en een drankje op het fort? Wij bieden verschillende arrangementen, van verzorgde locatie voor workshops tot een zakelijke lunch.

catering

Plannen voor een barbecue, uitgebreide lunch, tapas of meergangen buffet? Wij staan voor je klaar. Mail voor meer informatie over de catering services naar info@fonsdekkers.nl

speciale events

Ook voor bruiloften, jubilea en alle andere soorten evenementen kun je bij ons terecht. Geniet van de sfeervolle ambiance, authentieke details en feest in stijl.

MENU

Bekijk hier onze uitgebreide menukaart

menukaart