IMG 20161010 WA0028

Trouwen op Fort Sabina

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Brabant en wilt u een onvergetelijke dag maken van uw huwelijk. Bij Fort Sabina kunt u uw huwelijk laten voltrekken op het erfgoed daterend uit de Franse tijd in Heijningen. De combinatie van het groen, de grachten en de robuuste gebouwen van Fort Sabina maakt het fort tot een bijzondere trouwlocatie. Samen met u maken wij van uw huwelijksdag een mooie beleving waar u nog lang met plezier aan terug zal denken.

Unieke trouwlocatie

Alle mogelijkheden zijn aanwezig om uw trouwfeest tot een unieke beleving te maken: vanaf het ontvangen van uw gasten met koffie of een lunch, het voltrekken van uw huwelijk, uw receptie en uw feest met uw gasten. In de openlucht of in de binnen. Er zijn diverse mogelijkheden. En natuurlijk bieden de in het groen verscholen kazematten en caponnières ook een mooie achtergrond voor het maken van uw trouwfoto’s.

 

Tot in de puntjes

Samen met De Kletsmajoor bespreekt u vooraf al uw wensen en ideeën. U kunt zich daarbij baseren op de twee basisarrangementen voor bruiloften op Fort Sabina: het trouwarrangement Commandant en het trouwarrangement Majoor. Vraag bij de Kletsmajoor meer informatie of kom alvast op bezoek en blader eens door de trouwmap van Fort Sabina. Samen met u bereiden wij dan verder de grote dag voor. Mail of bel ons  en maak snel een afspraak om te komen kijken.

 

Neem direct contact op

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
  • 8

 

Unieke locatie

Het fort, de natuur, de geschiedenis - een uitje naar Fort Sabina is er een zoals u nog niet eerder meemaakte.  

Geheel naar wens  

Specifieke wensen voor uw arrangement? Er is heel veel mogelijk. We denken graag met u mee.  

Completer kan niet  

Een hapje of een drankje is geen enkel probleem. We bieden verschillende cateringsmogelijkheden.