Toegankelijkheid

Skip to main content

Trouwen op Fort Sabina

Trouwen op Fort Sabina

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Brabant en wilt u een onvergetelijke dag maken van uw huwelijk. Bij Fort Sabina kunt u uw huwelijk laten voltrekken op het erfgoed daterend uit de Franse tijd in Heijningen. De combinatie van het groen, de grachten en de robuuste gebouwen van Fort Sabina maakt het fort tot een bijzondere trouwlocatie. Samen met u maken wij van uw huwelijksdag een mooie beleving waar u nog lang met plezier aan terug zal denken.

Unieke trouwlocatie

Alle mogelijkheden zijn aanwezig om uw trouwfeest tot een unieke beleving te maken: vanaf het ontvangen van uw gasten met koffie of een lunch, het voltrekken van uw huwelijk, uw receptie en uw feest met uw gasten. In de openlucht onder de tenten op het terras of op het veld van het Terre Plein. En ook binnen kan geregeld worden, in de historische Tour Model of de gewelven van Brasserie de Kletsmajoor. Er zijn zoveel mogelijkheden. De in het groen verscholen kazematten en caponnièresbieden ook een unieke achtergrond voor het maken van uw trouwfoto’s.

Tot in de puntjes

Samen met Brasserie De Kletsmajoor bespreekt u vooraf al uw wensen en ideeën. Vraag bij de Kletsmajoor meer informatie of kom alvast op bezoek en blader eens door de trouwmap van Fort Sabina. Samen met u bereiden wij dan verder de grote dag voor.

Uiteraard nemen we alle organisatorische zorgen voor uw verblijf op het fort uit handen. Desgewenst inclusief onze eigen Fort Sabina Event fotograaf (www.gertvanderros.com) die ervaring heeft met het vinden van de mooiste locaties op het fort en de regio om de dag van begin tot einde vast te leggen.

Mail of bel ons  en maak snel een afspraak om te komen kijken.

 

Neem direct contact op

Trouwen op Fort Sabina