Vrijwilligers

Vele handen maken licht werk

Zoals je je voor kunt stellen is er altijd iets te doen op het Fort. Samen met een grote groep vrijwilligers dragen we zorg voor het onderhoud, de renovatie en de exploitatie van het historische kustverdedigingswerk. We zijn dan ook altijd op zoek naar extra helpende handen.

 05 1620x1080

 Copyright by ThePictureProjects juni 2020 Fort Sabina 1626 2 1620x1080

 copyright ThePictureProjects by Gert van der Ros 3549 1620x1080

 copyright ThePictureProjects by Gert van der Ros 4125 1620x1080

 DSCF8044 1920x1080

 DSCF8044 1920x1080

 

Kom je ons helpen?

copyright ThePictureProjects by Gert van der Ros 4068 1620x1080Omdat er zo veel te doen is op het uitgestrekte terrein zijn we op zoek naar vrijwilligers van alle leeftijden met een grote variatie in kennis en kunde. Je kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Rondleiders/gidsen 
  • Gastvrouwen en gastheren voor het ontvangen van bezoekers
  • Programmamakers
  • Natuur & Educatie 
  • Communicatie
  • Vrijwilligers voor de werkzaamheden in en rond de gebouwen, die goed zijn in bijvoorbeeld fijn timmerwerk, houtbewerking, elektra, metaalbewerking, restaureren of gewoon heel handig zijn
  • Groene handen voor al het groenonderhoud
  • Vrijwilligers voor het ondersteunen van evenementen.

Flexibel een steentje bijdragen

Als vrijwilliger bij Fort Sabina zit je niet vast aan vaste tijden of vaste werkzaamheden. Wil je een keer iets heel anders gaan doen? Dat kan natuurlijk ook. Wij bieden een gezellige omgeving en twee keer per jaar organiseren we een vrijwilligersbijeenkomst. 

Staat jouw expertise of interesse hier niet bij? Geen nood, dit is echt niet alles dat er op het Fort te doen en te beleven is. Neem gerust contact met ons op als je als vrijwilliger aan de slag wil. Je bent van harte welkom.

 

Aanmelden als vrijwilliger

Leuk dat je ons wilt komen helpen! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. We ontmoeten je graag op het Fort.


 

Hier vind je onze Privacyverklaring voor vrijwilligers