Toegankelijkheid

Skip to main content

Locatie vergoeding beeldmakers

Locatie vergoeding Beeldmakers

Bezoekers mogen voor persoonlijk gebruik foto’s/video’s maken op het fort.

Beeld in opdracht of commercieel.

Het maken van foto’s en video opnames in opdracht en/of met een commercieel doel (ongeacht de vergoeding voor de fotograaf) is mogelijk nadat het tijdig is aangemeld bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na het verkrijgen van toestemming zal een vergoeding obv dagdelen afgesproken worden. De opbrengsten zijn voor het behoud en onderhoud van Fort Sabina.

Voor stichtingen, clubs en non-profit organisaties gelden andere vergoedingen maar ook moet dit vooraf gemeld en geaccordeerd worden.

Let op
Wanneer er beelden gemaakt worden, ongeacht het doel of het aantal betrokkenen, zonder het kunnen tonen van een bevestiging dat dit akkoord is, wordt de beeldmaker verzocht direct te stoppen.

Betaling van de vergoeding

Dit is altijd obv een factuur die u ontvangt vanuit de stichting Fort Sabina. Contante betaling ter plekke is niet mogelijk. De vergoedingen zijn op te vragen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Drone opnames

Deze zijn boven het fort terrein (het gebied binnen de slotgracht) om veiligheids redenen en ivm geluidshinder nooit toegestaan.