Toegankelijkheid

Skip to main content

Genootschap 1811

Word lid van het Genootschap 1811
en krijg bijzondere privileges

Genootschap 1811 bestaat uit een select gezelschap donateurs van Fort Sabina. De leden van het genootschap 1811 dragen er mede zorg voor dat de renovatie van ons grote groene fort doorgang kan blijven vinden, zodat het blijft behouden als waardevol historisch erfgoed en voor iedereen gratis toegankelijk blijft.
Daarnaast maakt het Genootschap het mede mogelijk dat Fort Sabina zich ontwikkelt tot een fameuze culturele pleisterplaats waar kunstprojecten groeien en bloeien, vermaarde beeldend kunstenaars graag komen exposeren, bekende schrijvers komen vertellen over hun recente werk en een diversiteit aan artiesten van naam zomeravonden opluisteren. 
Maar ook draagt het Genootschap bij tot de organisatie van het werkproject Fort Sabina waar we mensen een zinvolle besteding van de dag geven en ze weer aan een baan proberen te helpen. Deze mensen werken doordeweeks begeleid op het fort. 

Hoe werkt genootschap 1811? We hebben 3 pakketten die hieronder staan afgebeeld ieder met hun eigen Privileges. Alles op maat, zodat het genootschap toegankelijk is voor iedereen. De leden van het genootschap doen een eenmalige donatie of committeren zich tot een jaarlijkse inleg. 

Doneren aan Genootschap 1811 is ook fiscaal aantrekkelijk. Uw gift is aftrekbaar van de belasting. Omdat Fort Sabina een ANBI is, zelfs voor EUR 125%. Als u de intentie uitspreekt om ons vijf jaar te steunen is dit zelfs volledig aftrekbaar. Zie hiervoor de uitleg en berekening via deze link. Bijdragen kan dus als bedrijf en ook als particulier. Als lid van het genootschap geniet men van een speciale status en worden er privileges toebedeeld, afhankelijk van de hoogte van de jaarlijkse bijdrage. Kies hieronder het pakket dat bij u past, vul het formulier in en wordt ook een gewaardeerd lid van Genootschap 1811. Alvast bedankt namens de stichting en alle vrijwilligers!  

Privileges /Pakket Lodewijk Josephine Napoleon
1 dag gebruik van de tour model (monumentale ruimte voor 100 personen op het fort) voor een activiteit    
Diverse acties en kortingen gedurende het jaar  
Jaarlijks 'Erfgoed dinner' mogelijkheid om kaarten te kopen Korting op kaarten 4 personen gratis
Eenmalig welkomsgeschenk
Kwartaal nieuwsbrief over Fort Sabina
Naamsvermelding op bord (indien gewenst)
JAARLIJKSE GIFT 18,11 181,10 1811,00

 

Aanmelden

Informatie m.b.t. lidmaatschap
U gaat een overeenkomst aan met ‘Stichting Fort Sabina.nl’ (KVK: 55069312). Het lidmaatschap houdt een jaarlijkse donatie in. Hier krijgt u (pakket afhankelijk) privileges voor terug.

Afsluiten
U kunt het lidmaatschap online afsluiten door bovenstaand formulier in te vullen. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail.

Betaalmogelijkheden
Bij het afsluiten van het abonnement kunt u kiezen voor het betalen middels credit card of via automatisch incasso.

Looptijd
De looptijd van het abonnement duurt één jaar na inschrijfdatum en wordt daarna automatisch verlengd met één jaar.

Opzeggen
U kunt uw lidmaatschap opzeggen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld hier duidelijk uw NAW gegevens en geef aan dat u uw lidmaatschap wilt opzeggen.