Toegankelijkheid

Skip to main content

Vergaderarrangementen op Fort Sabina

Vergaderen onder ideale omstandigheden

De beslotenheid van dit verdedigingswerk uit de tijd van Napoleon (1811) is ideaal voor een ongestoorde focus. De basale uitstraling van het fort, de gastvrijheid en faciliteiten maken Fort Sabina tot een uitstekende plek voor zakelijke ontmoetingen. Vergaderen kan in de officiersruimten van de kazerne. De vereiste presentatiemiddelen zijn daar aanwezig. De combinatie met een ommetje fort inspireert tot meer. Aanvullend serveert Brasserie De Kletsmajoor heerlijke lunches of eventueel de snelle zakenlunch.

De vergaderarrangementen zijn er in twee varianten per dagdeel van 3,5 uur af te nemen. De prijzen van de onderstaande vergaderarrangementen zijn exclusief omzetbelasting en exclusief kosten voor de huur van de vergaderruimte, lunches, aanvullende activiteiten en consumpties buiten het vergaderarrangement om. 

Vergaderarrangement Majoor – per dagdeel van 3,5 uur :  € 15,00 per persoon. Het arrangement Verkenner is inclusief:

  • Onbeperkt koffie/thee/water
  • Koekje/appeltje
  • Gebruik smartscherm 5” en geluidsinstallatie ten behoeve van presentaties (met HDMI kabel voor aansluiting met uw eigen computer)
  • Gebruik flipover met stiften
  • WIFI
  • Gebruik vergaderkit

Vergaderarrangement Soldaat  – per dagdeel van 3,5 uur: € 10,00 per persoon. Het arrangement soldaat is  inclusief:

  • Onbeperkt koffie/thee/water
  • WIFI

De verschillende ruimten om te vergaderen kennen diverse huurprijzen, afhankelijk van de grootte van de ruimte, de groepsgrootte en het seizoen. De officiersruimten zijn geschikt voor maximaal 10 tot 12 personen. Deze vergaderruimten zijn gelegen op de eerste etage. De Tour Model is geschikt vanaf 12 personen, met een maximum van 40 personen (Coronaproof). Ook deze ruimte ligt op de eerste etage. Deze ruimten zijn alleen via de trap bereikbaar, er is geen lift aanwezig. Andere ruimten alleen aangeboden op offerte afhankelijk van uw wensen en mogelijkheden. Prijzen per ruimte vanaf € 175,00 per dagdeel. Voor aaneengesloten dagdelen geldt een korting voor het tweede dagdeel. 

De vergaderarrangementen kunnen worden gecombineerd met bijvoorbeeld een rondleiding met gids, het bedrijfsuitje of een creatieve workshop. De kwartiermaker vertelt graag meer wat er op de Stafkaart staat voor aanvullende activiteiten.

Parkeren kan gratis op de parkeerplaats van het fort, voor mindervaliden zijn parkeerplaatsen nabij de ingang beschikbaar.

Let op: het is en blijft een fort waar u te gast bent. Het is dus aan te raden, altijd gemakkelijk schoeisel aan te trekken en, zeker in het najaar, warme kleding. 

Vertel uw wensen voor uw vergadering en vraag vrijblijvend een offerte aan bij onze kwartiermaker. De kwartiermaker kent al de mogelijkheden en helpt u graag. Neem hier contact op. 

Vergaderarrangementen op Fort Sabina