Nieuws

Fort Sabina Opent het seizoen en ook de tentoonstelling Watersnoodramp.

Na een warme ontvangst op 1 maart om 10:00 uur door vrijwilligers en bestuursleden op het fort, is de dag die vol stond gepland met activiteiten begonnen.

Lees meer...

De opening van de expositie Waterlanders over de watersnoodramp van 1953 en het fort Sabina.

Gert van der Ros maakte deze fotoreportage.

Lees meer...

Brasserie de Kletsmajoor is vanaf 1 maart weer geopend

Op 1 maart opent Fort Sabina om 10 uur haar poorten. Brasserie de Kletsmajoor serveert weer haar heerlijke koffie met ovenverse appeltaart.

Lees meer...

Nieuw aanbod op fort Sabina – workshops natuurfotografie

Leren op een bijzondere locatie. Op 19 maart 2020 start Fort Sabina met een serie workshops voor natuurfotografie. Docent Anita Bosker is natuurfotograaf en maker van kunstfotografie.

Lees meer...

De Biënnale Zuiderwaterlinie, een tweejaarlijkse fotowedstrijd

Eerste aankondiging van de Biënnale Zuiderwaterlinie, een tweejaarlijkse fotowedstrijd georganiseerd door Fort Sabina en de Zuiderwaterlinie. De biënnale vindt voor de eerste keer plaats in oktober 2021.

Lees meer...

Nieuwe website

Welkom op onze nieuwe website! We zijn blij om deze met je te mogen delen en hopen dat we het fort hiermee nog beter op de kaart kunnen zetten. Je kunt hier onder andere de laatste nieuwtjes vinden, meer informatie over het fort en het mooiste is - je kunt ook je kaartjes voor evenementen vanaf nu online kopen! Super handig natuurlijk. Kijk gerust even rond. We hopen dat je er net zo enthousiast van wordt als wij.

Lees meer...