Arrangementen

Op zoek naar een leuk uitje? Wij staan voor u klaar. Of u nu een gezellig familie uitje voor ogen hebt, een zakelijke teambuilding of een locatie zoekt voor een feestje of huwelijk,  het kan allemaal. Dankzij de unieke locatie van het Fort en de talrijke mogelijkheden kan er heel veel. Door haar centrale ligging is het Fort heel goed bereikbaar, wel zo makkelijk voor uw gasten. Wat uw plannen ook zijn: samen maken we van uw arrangement op Fort Sabina voor iedereen een feest.

Compleet en geheel verzorgd

Welk arrangement u ook kiest, het is altijd geheel verzorgd. We kijken samen met u naar de wensen en stellen zo uw gewenste dag samen. Ook aan een hapje en een drankje is gedacht. Het enige wat u hoeft te doen, is genieten van uw dag. Benieuwd wat wij u zoal kunnen bieden? Kijk dan snel verder:

 Van lunch tot teamuitje 

Weer eens iets anders dan de zoveelste vergadering op dezelfde locatie. Pak het teamuitje dit jaar eens heel anders aan! Kies voor een van onze zakelijke arrangementen.

Bekijk onze Zakelijke arrangementen

 Een dag om te onthouden

Een avontuurlijk kinderfeestje, de jaarlijkse familiedag of een sprookjesachtig huwelijk. We bieden u tal van bijzondere opties om er een memorabele gelegenheid van te maken. 

Bekijk onze familie arrangementen