Toegankelijkheid

Skip to main content

Fort Sabina lanceert Genootschap 1811: Steun het Fort en ontvang exclusieve voordelen

Fort Sabina, een historisch verdedigingswerk dat een onderdeel is van de Zuiderwaterlinie, roept particulieren en bedrijven op om zich aan te sluiten bij het Genootschap 1811. Dit nieuwe initiatief biedt de mogelijkheid om bij te dragen aan het behoud van het fort en te genieten van exclusieve voordelen.

Waarom het Genootschap 1811?

Het onderhoud van Fort Sabina vergt veel middelen. Door deel te nemen aan het Genootschap 1811, helpt u dit bijzondere erfgoed te behouden en door te geven aan toekomstige generaties. De opbrengsten van de lidmaatschappen en eenmalige bijdragen worden direct gebruikt voor het onderhoud van het fort en de organisatie van evenementen en activiteiten voor bezoekers.

Een Genootschap voor particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen zich aansluiten bij het Genootschap 1811 door te kiezen uit drie verschillende pakketten, elk met hun eigen unieke voordelen. Door lid te worden helpt u niet alleen met het behoud van Fort Sabina, maar profiteert u ook van extra's zoals de exclusieve Quadruppel 1811 bierfles (75cl), toegang tot bijzondere evenementen, en voorrang bij het boeken van tickets. Voor bedrijven biedt het Genootschap daarnaast extra zakelijke voordelen, zoals deelname aan netwerkbijeenkomsten en de mogelijkheid om het bedrijfslogo te koppelen aan specifieke evenementen op het fort.

  • Pakket Lodewijk (€18,11 per jaar): Dit basispakket geeft u o.a. een exclusieve fles van het speciaal voor het Genootschap gebrouwen Quadruppel 1811 bier (75cl).
  • Pakket Josephine (€181,10 per jaar): Naast de voordelen van het Lodewijk-pakket, krijgt u met het Josephine-pakket o.a. toegang tot exclusieve evenementen, zoals rondleidingen achter de schermen en proeverijen in de Bourgondische Bierkelder van Fort Sabina.
  • Pakket Napoleon (€1811,- per jaar): Dit premium lidmaatschap biedt naast alle eerder genoemde voordelen ook voorrang bij het boeken van tickets voor evenementen en toegang tot het jaarlijks 'Erfgoed diner’.

Alle leden van het Genootschap 1811 dragen bij aan het behoud van het fort en worden persoonlijk bedankt tijdens speciale bijeenkomsten op Fort Sabina.

Meld u aan en draag bij aan de toekomst van Fort Sabina

Fort Sabina is niet alleen een belangrijke historische plek, maar ook een geliefde locatie voor recreatie, educatie, en cultuur. Het Genootschap 1811 biedt particulieren en bedrijven de kans om een actieve rol te spelen in het behoud van dit erfgoed en te genieten van unieke voordelen.

Wilt u meer weten over het Genootschap 1811 of direct lid worden? Bezoek dan onze aanmeldpagina op https://fortsabina.nl/1811 en ontdek alle mogelijkheden.