Toegankelijkheid

Skip to main content

Het leukste whiskyfestival georganiseerd door de WhiskyJongens

POSTER_WHISKY_FESTIVAL_764x1080
Categorie
(Openlucht)podia, muziek en kleinkunst
Dates
zaterdag 15 juni 2024 12:00 - 17:30

Editie #2 van het leukste whiskyfestival van West-Brabant georganiseerd door de WhiskyJongens

Whisky op het Fort - editie 2 - zaterdag 15 juni 2024 in Fort Sabina 

Kom genieten van de tweede editie van een unieke whiskyproeverij in het historische Fort Sabina bij Willemstad. De opzet van 15 juni wordt als volgt:

  • Van 12.00 -  17.30 uur kan een keuze worden gemaakt uit meer dan duizend  verschillende whisky's bij ruim twintig standhouders. De standhouders staan verdeeld over de binnenruimtes en buitenruimte van het fort. Vergeet dus niet óók naar de binnenruimtes te gaan!
  • Alle whisky's zijn met muntjes te koop. Dus pay per dram. Er zijn muntjes met een waarde van 1 euro en met een waarde van 5 euro.
  • Entreebedrag blijft zoals in 2023 € 37,50 per persoon. Bij aankomst krijg je een speciaal whisky 'nosing & tasting' glas. Dat mag je houden. Bovendien krijgt iedereen bij entree een flesje water en vijf muntjes. Dus je kan gelijk aan de slag! Je kan muntjes bijkopen (met cash of pin). Alle deelnemers krijgen een polsbandje zodat je tussendoor het festivalterrein/fort kan verlaten. 
  • BOB's  zijn uiteraard welkom. Ticket voor de BOB is € 10,-- (inclusief een flesje water en een tegoedbon voor kopje koffie of andere consumptie). BOB's krijgen een andere kleur polsbandje (en dan geen glas en geen muntjes). 
  • Naast de mooie whisky's wordt er door De Kletsmajoor voor de catering gezorgd. Dit zowel in het restaurantgedeelte met een aangepaste kaart voor het fort als ook op het centrale veld met BBQ. En er is life muziek van diverse artiesten en een kampement van de Sassenachs. Dat betekent dat de doedelzak regelmatig over het terrein klinkt.  Met een mooie whisky in je glas en hun aanstekelijk optreden waan je je in het vroege  Schotland. Zie onze muziek en food pagina.
  • Even lekker zitten? Ook daar is aan gedacht, er zijn genoeg zitplaatsen zowel binnen als buiten. En met slecht weer concentreren we meer binnen dan buiten, dus geen reden om dan weg te blijven.
  • Wil je nog nagenieten van hopelijk een mooie zomeravond? Na het festival is er vanaf 18.00 uur een Afterparty met een speciaal BBQ-arrangement. Tickets hiervoor zijn apart te koop voor slechts € 27,50 p.p. Uiteraard blijft de bar open en zal Whiskypromotion voor ons de whisky-stand open houden.
  • Verder is er een bar voor bakkie koffie, biertje of wat anders. De betaling kan daar  ook met pin of cash.
  • En da's niet alles! Genieten van mooie whisky maar ook aandacht voor een verantwoord alcoholgebruik. Daarom zijn er onze festival-bussen.
  • Busverbindingen die de deelnemers vanaf verschillende routes  langs diverse woonkernen ophalen en ze na het festival weer thuis brengen! Dit tegen kostprijs, want we streven een veilige thuiskomst na!

Er worden maximaal 600 entreetickets uitgegeven. Zie ons toegangsbeleid.

De cadeaubonnen van Whiskyjongens zijn bij boeking in te leveren, neem daarvoor even contact met ons op. Verdere regels staan in ons reglement. 

 

Tickets en info verkrijgbaar via  https://events.flextickets.nl/event/whiskyjongens-whiskyinhetfort2024