Toegankelijkheid

Skip to main content

Rondleidingen met gids op Fort Sabina

16053.171035.original_2-gigapixel-standard-scale-2_00x-Colorized
Categorie
Rondleidingen
Date
zondag 26 november 2023 14:00
Locatie
fortweg 1

Nieuwsgierig naar de historie en de verhalen van het fort?  Iedere laatste zondag van de maand zijn er rondleidingen met gids. In juli en augustus en andere vakanties elke woensdag- en zondagmiddag. Start rondleidingen om 14.00 uur.

Trek gemakkelijke schoenen aan en laat u de verhalen van het fort vertellen. De rondleidingen starten bij de Fortshop. Kosten voor volwassenen € 7,50 per persoon, kids tot 16 jaar gratis. Per rondleiding gaan er zo'n 10-12 personen mee. Wilt u zeker zijn van een plek in de rondleiding ? Wilt u reserveren voor deze rondleiding op deze dag, vul dan onderstaande reservering in en betaal. Vol is vol! 

Onze gidsen vertellen tijdens de rondleiding over het Franse kustverdedigingswerk (1811) van Napoleon, dat ons fort van oorsprong is. Later bouwden de Hollanders het fort uit (1881). De gids neemt u mee naar plekken op het fort waar u niet zo maar kunt komen, zoals de bomvrije ruimten en de kazemat. 

Voor groepen is er de mogelijkheid een aparte afspraak te maken voor een rondleiding. Vul dan het aanvraagformulier in op de pagina rondleidingen

Let op! Het kan zijn dat er bij evenementen op het fort, geen rondleidingen worden gegeven. Kijk dus altijd even in de agenda of er een rondleiding is op de dag dat u wilt komen!