Toegankelijkheid

Skip to main content

Fort Sabina's SPECIAL Weekend van het Verdedigings Erfgoed : NOL HAVENS en BAND

Datum: 21 april 2024 16:00
Weekend van het Verdedigingserfgoed

Speciaal optreden van Nol Havens & Band voor een spetterende afsluiting van het Weekend van het Verdedigingserfgoed. Nol Havens (zanger VOF de Kunst) zang en gitaar, Lean Robbemont (Alain Clark) op drums, Tom Vanstiphout (Milow, Roxy music, Stef Bos) op gitaar, Johan Hendrikse ( Edwin Evers band) op keys en Eric van de Westen op basgitaar. Nummers als Kopje koffie en Suzanne zullen dan ook niet ontbreken.

Voor de speciale prijs van € 20,00 per persoon, inclusief een bijdrage voor de instandhouding van het fort.

Wees verzekerd van een plek en reserveer uw tickets hier.: https://tickets.hetfortsabina.nl/event/554

Tip van Vrouwe Sabina! Het concert is zoals bij ons gebruikelijk buiten op het Terreplein. Trek je warme kleding en gemakkelijke schoenen aan. Neem je ticket mee op je telefoon of op papier en toon dit bij de toegangscontrole op Fort Sabina. Voor het parkeren die zondag lees aub vooraf de informatie op onze website.Huisregeltje van Vrouwe Sabina: “Op het gehele fort is het nuttigen van eigen etenswaren en/of drinken niet toegestaan”. U kunt op het fort bij Brasserie de Kletsmajoor heerlijk eten en drinken.

Kijk voor andere activiteiten op Fort Sabina gedurende het Weekend van het Verdedigingserfgoed op de agenda van onze website. 

Tevens kan je met de gratis pendelbus naar Willemstad voor een bezoek aan het Mauritshuis en/of een GRATIS rondleiding over de wallen van Willemstad (start beide dagen om 14:00 en 15:30 vanaf het Mauritshuis). Voor activiteiten op andere forten tijdens dit weekend ga naar www.forten.nl.

Koop hier uw tickets
2024_Nol_Havens