Familie arrangementen

Trouwen op Fort Sabina

Bent u op zoek naar een bijzondere trouwlocatie in Brabant en wilt u een onvergetelijke dag maken van uw huwelijk. Bij Fort Sabina kunt u uw huwelijk laten voltrekken op het erfgoed daterend uit de Franse tijd in Heijningen. De combinatie van het groen, de grachten en de robuuste gebouwen van Fort Sabina maakt het Fort tot een bijzondere trouwlocatie. Samen met u maken wij van uw huwelijksdag een mooie beleving waar u nog lang met plezier aan terug zal denken.

Lees meer...

Partijtjes & Feesten

Op Fort Sabina vindt u een geweldige ruimte waar u uw gasten kunt ontvangen in de verscholen wereld van dit verdedigingswerk van Napoleon. Uw feest of partijtje kunt u desgewenst aanvullen met een van de kleinere groepsactiviteiten uit de menukaart van Vrouwe Sabina,  zoals een theaterarrangement of een muzikaal optreden. Vrouwe Sabina, Mie de Wasvrouw of Menno van Coehoorn ontvangen bijvoorbeeld u en uw gasten graag.

Lees meer...

Familiebijeenkomsten

Al vele families hielden hun jaarlijkse bijeenkomst op fort Sabina. Een bijzondere plek op het grootse fort van de Brabantse Zuiderwaterlinie in de stelling van Willemstad. Ontdek met je familie waar het allemaal voor gediend heeft.

Lees meer...

Kinderfeestjes

Fort Sabina is een leuke omgeving voor kinderen en waar heel veel te ontdekken valt. Maar we organiseren niet elke dag een kinderfeestje op het fort, slechts een paar keer per maand is er gelegenheid voor kinderfeestjes op het fort.

Lees meer...

Groepsactiviteiten met funfactor

Clubs en andere groepen komen graag op fort Sabina. Om te ontdekken wat de Fransen (1811) en nadien de Hollanders (1881) hebben bedacht ter verdediging van huis en haard. Het fort is twaalf hectare groot en biedt dus meer dan voldoende ruimte voor uw groepsactiviteit.

Lees meer...

Bedrijfsuitjes

Het fort leent zich bij uitstek voor het bedrijfsuitje. De omgeving en ook de kleinschalige sfeer maakt het bedrijfsuitje tot een fijne belevenis waar mensen met plezier op terig zullen kijken.

Lees meer...