Toegankelijkheid

Skip to main content

BIERPROEVERIJEN in de BOURGONDISCHE BIERKELDER

Datum: 19 oktober 2024 15:00
Workshops op het fort

In de prachtige nieuwe Bourgondische Bierkelder, gelegen op Fort Sabina te Willemstad, wordt de eerste proeverij georganiseerd. Hier kun jij bij aanwezig zijn! Tijdens deze proeverij word je meegenomen in de wereld van het rijpen van bier. Welke bieren kan je rijpen en hoelang? Waar moet je op letten bij het rijpen van bier. Misschien wel het belangrijkste: hoe Je kunt mooie gerijpte bieren proeven. Sommige zullen een mooie rijping op houten vaten hebben ondergaan, van anderen proeven we diverse jaargangen naast elkaar. Uiteraard wordt er gezorgd voor een Bourgondische hapje. Verder krijg je bij deze unieke proeverij op Fort Sabina een Bière Forte die je zelf te rijpen mag leggen in de Bierkelder (t.w.v. €20,95). Hoe gaaf is dat!?

Datum: Zondag 22 september + zaterdag 19 oktober
Aanvang: 15.00u
Locatie: Bourgondische Bierkelder Fort Sabina

Vanwege de ligging van het fort is de Bierkelder wat ingewikkelder te bereiken met het openbaar vervoer. Vandaar dat wij ook nog twee extra services aanbieden om het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken. Dit zijn een Taxi service en BOB-arrangement, bij de ticket keuze kan je het aanvinken voor extra informatie.

Voor tickets 22 september ga je naar https://bourgondischebierkelder.nl/product/bourgondische-bierproeverij-fort-sabina-zondag-22-september/?

Voor tickets 19 oktober ga je naar https://bourgondischebierkelder.nl/product/bourgondische-bierproeverij-fort-sabina-zaterdag-19-oktober/?

Schermafbeelding_2024-05-06_104104