CSI Fort Sabina

Het CSI spel is een origineel bedrijfsuitje waarbij teams in de huid kruipen van echte rechercheurs om een moord op te lossen op Fort Sabina. 

 

CSI moordspel Fort Sabina is een origineel bedrijfsuitje waarbij teams in de huid kruipen van echte rechercheurs om een moord op te lossen op Fort Sabina. Deze teamdag staat bol van spannende en uitdagende teambuilding activiteiten in de vorm van aanwijzingen die te vinden zijn in de talloze ruimtes op het fort. Zo zijn er geluidsfragmenten, filmpjes, telefoongesprekken, een te kraken kluis en nog vele andere gadgets. Het grote negentiende eeuwse fort is het decor voor een spannend en hilarisch spel waarin de deelnemer wordt meegenomen. Agent Bob de Vlerk en zijn kompanen verwelkomen u bij de poort van het fort met een heerlijk welkomstdrankje. Vervolgens wordt u ondergedompeld in een spannend en hilarisch avontuur in een historische omgeving. Deze door de wol geverfde rechercheurs staan garant voor een geslaagd bedrijfsfeest of teamuitje. De groepsactiviteiten worden afgesloten met een prijsuitreiking. Welk team weet als beste het mysterie van Sabina op te lossen en gaat naar huis met de trofee?

Programma: 
  • Ontvangst door Bob de Vlerk en kompanen
  • Briefing
  • Start spel
  • Eindpresentatie
  • Afsluiting met prijsuitreiking
Overige informatie: 

Duur: maximaal 5 uur. Groepen: vanaf 10 personen Boekingen: mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat kost dat: 
Vanaf € 47,50 p.p.