Teamuitjes

Griezelfilm maken

Het grote fort als decor en een echte regisseur en cameraman als begeleiding! Dezelfde dag wordt de film nog vertoond en krijgt u de film als aandenken mee naar huis. Een zeer bijzondere dag vol hilariteit, spanning en creativiteit die iedereen nog lang bij zal blijven! Een dag vullende activiteit met eten en drinken. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Het personeel van restaurant Bellevue heeft de film 'Dreambusters' al gemaakt. Klik hier voor het resultaat!

Lees meer...

CSI Fort Sabina

Het CSI spel is een origineel bedrijfsuitje waarbij teams in de huid kruipen van echte rechercheurs om een moord op te lossen op Fort Sabina. 

Lees meer...

Expeditie Fort Sabina

Uw kans om het ultieme groepsuitje of teambuilding te beleven op een groot fort! Het grote Fort Sabina is het decor van een zinderende strijd waarbij verschillende teams spannende uitdagingen aangaan zoals in de bekende tv-programma’s Fort Boyard en Robinson. Een race tegen de klok, waarbij het team met de meeste punten de fel begeerde Fort Sabina bokaal in ontvangst zal nemen! Actief, sportief en creatief! Met o.a.:

Lees meer...

Kunst in uitvoering!

Kunst in uitvoering is een creatieve workshop voor bedrijven waarbij de uitvoering helemaal bij uw team ligt. Verf, kwasten, lef, plezier en durf is ervoor nodig!
Aan het eind van de dag gaat u naar huis met een samen gemaakt kunstwerk wat u ter herinnering aan de teambuilding dag kunt ophangen in uw bedrijf. 

Kernwoorden deze dag zijn: Plezier, durf, afstemmen, samenwerking en communicatie. 

Lees meer...

Training strategie ontwikkeling 'De Opmars'

Heb jij behoefte aan een (nieuwe) bedrijfsstrategie, een concurrentie-, marketing- of communicatiestrategie?

Dan kan je met je team in één van onze bunkers aan de slag om deze uit te werken. We maken de strategie door gebruik te maken van de LEGO®SERIOUS PLAY® methode en laten de strategie landen in een krant die het team zelf maakt. Denken met je handen is daarbij het uitgangspunt

Lees meer...