Agenda

 

Theaterworkshop voor Kids - Linda den Hollander

(Openlucht)podia, muziek en kleinkunst
210728_Theaterworkshop
Datum: 27 oktober 2021 14:00

THEATER MAKEN VOOR KIDS - SUCCES VERZEKERD !! Schrijf je in voor de theaterworkshop op deze vakantiemiddag. We beginnen eerst met het lekker creatief losmaken van de groep, zodat de stemming er bij iedereen al snel helemaal inzit! Spelenderwijs gaan we elkaar voorstellen. Na deze warming-up gaan we improvisatieoefeningen doen. Via verschillende opdrachten leer je je goed bewegen over het podium.

Schrijf je snel in en klik hier om mee te doen met de theaterworkshop in oktober en kom te weten wat jij allemaal kunt op het toneel. En dat is naar onze ervaring meer dan jij denkt! De kosten zijn 7,50 euro per kind. Aanvang van de lessen is om 14.00 uur. Je kunt ook meer keren meedoen. Veel plezier!   

Ouders/begeleiders worden rond 15.15 uur  terugverwacht. Tip: schrijf u in de tussentijd in voor een rondleiding op het fort Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Kosten 5 euro p.p. 

De theaterworkshop wordt gegeven door Linda den Hollander. Zij is dramadocent en heeft een toneelschool voor kinderen en volwassenen bij de Stichting Moracay.