Agenda

Landelijke Imkerijdagen Fort Sabina 2022

Natuurlab & Natuurdoedingen
220709_Imkerijdagen
Datum: 9 juli 2022 11:00

Kom naar de IMKERIJDAGEN FORT SABINA OP 9 EN 10 JULI. Toegang gratis. Diverse imkers vertellen over het honing slingeren, de gereedschappen die de imker nodig heeft, het smelten van de bijenwas en meer. Onze eigen fortimker gaat diverse keren op die dagen met u naar het uitkijkpunt om over onze eigen Fortbijen te vertellen. Voor kinderen zijn er leuke bijenspelen. Ze kunnen ook honing slingeren en voor de kleintjes is er de mogelijkheid om een imkerpak aan te trekken voor een leuke bijenfotoshoot door hun ouders of begeleiders. 

En natuurlijk ook honing proeven!! Tijdens de imkerijdagen kunt u smullen van de honing van de diverse imkers en natuurlijk onze eigen forthoning. In het hart van het Terreplein kan u proeven en kopen. Onze FORTSHOP is open met leuke cadeaus, die goed zijn voor de natuur. 

Na het bezoek aan deze open imkerijdagen is er uiteraard volop gelegenheid om een ommetje fort te doen en wat lekkers te eten en te drinken bij Brasserie de Kletsmajoor. De horeca is die dagen ook geopend op het Terreplein. Komt u met een grotere groep lunchen die dagen, reserveer dan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 

Alles is te doen op het Terreplein. Kinderen zijn van harte welkom onder begeleiding van een volwassene. De toegang is met deze open imkerdagen gratis, maar een gift voor Fort Sabina is altijd welkom. Dat kan op diverse punten met uw mobiel. Houd u verder aan de huisregeltjes van Vrouwe Sabina en de looproute op het fort.