Agenda

 

FORTFAIR 2020 - Kunst & Streekproducten

Kunst op het fort
201023_B_Fortfair
Datum: 23 oktober 2020 11:00

Kom kijken en kopen tijdens de FORTFAIR 2020 met Kunst & Streekproducten vrijdag 23 oktober op Fort Sabina. Tijdens de FORTFAIR zijn betaalbare kunst, streekproducten en andere leuke items te koop. Geniet ook buiten en binnen van het fort tijdens deze FORTFAIR 2020. De toegang is gratis. De FORTFAIR is open van 11-16 uur. 

De keukenbrigade van Brasserie de Kletsmajoor staat voor u klaar om weer wat lekkers te serveren van de kaart. U kunt binnen en buiten zitten. Voor binnen graag even reserveren bij de bar in de doorgang of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderstaande deelnemers zijn enthousiast om mee te doen aan Sabina's eerste FORTFAIR. U treft hen binnen en buiten op diverse locaties. 

KUNST : Inge van Rijsbergen met textiel- en lederkunst, Ria Helderop met keramiek, Egbert Siebel met glaskunst, Will Gorissen met fotografie, Thea Nooteboom met keramiek en Michelle Nooteboom met haar handgemaakte leren tassen

ANDERE ITEMS: Sjuuls met tweedehands kwaliteitsmerkkleding, schoenen, tassen, sjaals en meer, Vanons2 met bordjes aan de muur en meer, Projectxx met unieke tegeltableaus, Ingrid Beijen met bachbloemsems, Goof Huysmans met klankschalen en Taniya Vermeulen met sieraden. 

STREEKPRODUCTEN Ook ontbreken natuurlijk de heerlijke forthoning, vogelhuisjes en fruitige en andere streekproducten niet. 

 Het fort en Brasserie de Kletsmajoor zijn in oktober open van dinsdag tot en met zondag van 10-17 uur.