Agenda

 

FORTFAIR 2021 - Kunst, interieur en wellness op het Terreplein

Kunst op het fort
211008_fORTFAIR_ANDERS_2021
Datum: 23 oktober 2020 11:00

FORTFAIR 2021 KUNST INTERIEUR WELLNESS. Op de Fortfair 2021 is een breed assortiment te koop, waaronder handgemaakte artikelen van glas, keramiek, leder, textiel, sieraden en staal. Open op 8 oktober van 11 tot 16 uur en toegang gratis. Ook kunt u zichzelf verwennen met een heerlijk geurtje, een behandeling met klankschalen of reiki. Heerlijk ambachtelijke noga, onze forthoning en pure fruitige sapjes strelen de tong. Wilt u iets kopen voor uw interieur of de tuin dan zit er vast iets leuks voor u bij.
 
Gezellige muziek van Peter Maunders op het terras van Brasserie de Kletsmajoor. U kunt binnen en buiten zitten. Komt u met een grote groep laat het ons dan tevoren weten Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan reserveren we een leuke plek in de Brasserie voor u. 
 
Fort Sabina en Brasserie de Kletsmajoor zijn in oktober open van woensdag tot en met zondag van 10-17 uur. Houd u aan de huisregeltjes van vrouwe Sabina en geniet van dit leuke programma. 

 

Deelnemers van de FORT FAIR:
Anita Bosker/zuivere zeep, Annemarie van den Hoek/reiki & stones, Annette Jeukens/textiel, Betsie Wagemakers/wereldwinkelartikelen, Dian Jacobs/pompoenen en kransen, Egbert Siebel/glaskunst, Erik Vuijk/laskunst, Goof Huysmans/klankschalen, Ingeborg Aardoom/bordjes en meer, Ingrid Beijen/bachbloesems, Karin van Rosendaal/honingproducten, Creakof/woonaccessoires , Manuela’s Baklokaal/nogaproducten, Michelle Noteboom/handgemaakte leren tassen, Petra Prinse/pompoenen & kalebassen , Ria Helderop/keramiek, Roks/fruit en sappen, Taniya Vermeulen/sieraden, Thea Noteboom/keramiek, Vivianne Olden/vogeltaarten en Wilma Vogelaar/sieraden.