Agenda

 

Vurig openluchttheater

(Openlucht)podia, muziek en kleinkunst
201017_VURIG_OPENLUCHTTHEATER
Datum: 17 oktober 2020 16:00

Supersfeervol vuurverlicht fort op 17 oktober met vuurtheater en Vuurkoning Vrek. Nu het bijna halloween is er een voorstelling in de buitenlucht vol vuur en mythische figuren! Geschikt ook voor kinderen vanaf 5 jaar. De Vuurkoning is een vrek geworden en wil zijn vuur niet meer delen. De jaloerse IJskoningin in het Noorden heeft daar met haar toverkunsten voor gezorgd en nu zal het voor altijd ijzig koud blijven. De stoere Bokkenrijder en een slimme Fee komen het koninkrijk uit de greep van de IJskoningin bevrijden. Want pas als de Vuurkoning zijn vuur weer kan delen zullen de vlammen hoog oplaaien en het koninkrijk weer vol vreugde en warmte zijn. Ga na afloop van de voorstelling naar de fortfee en haar goede wensen en de vuurmakende fortheks. Zij zijn te vinden op het vurige terras bij de kazerne, waar je ook nog wat lekkers kunt eten en drinken. 

Voorstelling om 16.00 uur die iets minder spannend is voor kinderen van 5 t/m 9 jaar.  Reserveer op tijd hier voor de voorstelling van 16.00 uur, want vol is vol. Prijs 7,50 euro per persoon. 

Voorstelling om 19.00 uur voor een de extra spannende uitvoering voor ook de iets oudere kids (8 t/m 12 jaar). Reserveer op tijd hier voor de voorstelling van 19.00 uur, want vol is vol. Prijs 7,50 euro per persoon.  

ADVIES VAN VUURKONING VREK ... Trek gemakkelijk schoenen en warme kleren aan. Neem zonodig een zaklantaren mee om van de parkeerplaats naar het fort te lopen als het donker is !!