Agenda

 

Streekproductenmarkt - Zomervakantieweek

200821_Proeverij
Categorie
Zomervakantieweken juli en augustus
Datum
vrijdag 21 augustus 2020 11:00

Op vrijdag 21 augustus een kleinschalige streekproductenmarkt van 11-16 uur op het Kruithuisplein. Een selectie van allerhande lekkernijen uit de buurt. Bijna teveel om op te noemen, maar ...  Kaas van t Bosch Made, paling van Wim van der Made, oesterzwammen van Aardzwam & Zo, Bieren van Brouwerij Hoppeveld, Forthoning van Fort Sabina, Honing en honingproducten Imkerij de Rashoeve, fruitige zaken van Streekwinkel Roks, bloem van de Korenmolen De Oude Molen en leuke vogelhuisjes van Jack van Steenpaal en meer. Palingboer van der Made rookt speciaal die dag zijn paling voor u. Pak een terrasje bij Brasserie De Kletsmajoor voor- of na uw aankopen, en proef een lekker fortbiertje.

Wilt u als een grote groep komen, laat dat tevoren even aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten. 

Maak die dag een foto van uw activiteit op Fort Sabina en stuur die op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De leukste foto wint twee kaartjes voor het fortbevrijdingsfeest in november. Wilt u meedoen aan de tweejaarlijkse fotowedstrijd FotoBiennale Zuiderwaterlinie 2021. Kijk dan op de website van deze fotobiennale.