Agenda

Streekproductenmarkt - Zomervakantieweek

210730_210827_Streekproductenmarkt_Zomervakantieweek_juli_en_augustus
Categorie
Zomervakantieweken juli en augustus
Datum
vrijdag 30 juli 2021 11:00

Gezellige kleinschalige markt op Fort Sabina met streekproducten. Tijdens de zomervakantieweek in juli op vrijdag 30 juli van 11-16 uur. Een selectie van allerhande lekkernijen uit de buurt, bijvoorbeeld kaas uit de buurt, honing van het eigen fort, streekbier, vers fruit en fruitsappen, molenaarsbloem, natuurpakketten, bijenhotelletjes handmade op het fort, vogelhuisjes, vlees en worst uit de streek en meer. Pak een terrasje bij Brasserie De Kletsmajoor en proef een lekker fortbiertje. 

Bent u met een grote groep, laat dat tevoren even aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. weten. 

Maak die dag een foto van uw activiteit op Fort Sabina en stuur die op naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De leukste foto wint twee kaartjes voor het fortbevrijdingsfeest in oktober. Wilt u meedoen aan de tweejaarlijkse fotowedstrijd FotoBiennale Zuiderwaterlinie. Kijk dan op de website van deze fotobiennale.