Agenda

Dierendag op het fort - Dierendagmarkt met leuke items voor uw huisdier

Feestdagen op het fort
201004_B_Dierendag_op_het_fort
Datum: 4 oktober 2020

Kom met uw hond naar het fort op deze feestelijke dierendag. Gezellige DIERENDAGMARKT 2020 met allerhande kraampjes met honden- en dierenitems. Open van 11-16 uur. Geniet ook van wat lekkers samen met uw hond op het terras van Brasserie de Kletsmajoor. Wel aan de lijn hoor! Alle trouwe viervoeters krijgen die dag een lekker hapje van ons en de bak met water staat natuurlijk klaar. Voor uw eigen consumpties moet u uiteraard zelf de portemonnee meenemen. 

Deelnemers aan deze eerste Dierendagmarkt 2020: 

Bij Inge Bosch van 4*Blue Eyes Hondencoahing kunt u langs met uw hond om meer te weten over training en coaching van uw hond. Doe een leuk proefje en ontvang een extra hondenbrok! 

Dick Verschuur verkoopt allehande lekkers voor de hond en geeft voorlichting over voeding van uw hond.

De Familie Burgers - de Galgomutsen - verkoopt zelfgemaakte hondenbedjes. Van de opbrengst betalen zij het transport van de hulpgoederen die zij versturen naar het Spaanse dierenasiel Galgo Del Sol. 

De Stichting Hondenzorg en Welzijn (ANBI) geeft informatie over het welzijn van honden in Nederland. 

Van Driel, onze schaapherder en landschapsbeheer kan natuurlijk op deze dierendag niet ontbreken en is er natuurlijk met zijn schapen en bordercollie. Ook heeft hij sloffen en kleden van lekker wol te koop. 

Het fort en Brasserie de Kletsmajoor zijn in oktober open van dinsdag tot en met zondag van 10-17 uur.