Agenda

 

Rondleidingen met gids op Fort Sabina

Rondleidingen
200601_Nieuwe_poster_Rondleidingen_CCA
Datum: 28 november 2021 14:00

Nieuwsgierig naar de historie en de verhalen van het fort?  Elke laatste zondag van de maand zijn er rondleidingen met gids. In juli en augustus elke woensdag- en zondagmiddag. Start rondleidingen om 14.00 uur.

Onze gidsen leiden u rond, vertellen over het kustverdedigingswerk (1811) van Napoleon, wat ons fort van oorsprong is. Later bouwden de Hollanders het fort uit tot wat het nu is (1881). De gids neemt u mee naar plekken op het fort waar u niet zo maar kunt komen. 

Trek gemakkelijke schoenen aan en laat u de verhalen van het fort vertellen. Inschrijving ter plaatse bij het "Fortloket" op het terras. Kosten voor volwassenen € 5 per persoon, voor kinderen € 2,50. Vol is vol. Per rondleiding kunnen er een maximaal 10 deelnemers mee. Wilt u reserveren voor de reguliere rondleiding mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat dag, tijdstip en aantal personen weten. Ter plekke rekent u dan af, bij voorkeur per pin. 

Voor groepen is er de mogelijkheid een aparte afspraak te maken voor een rondleiding. Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vertel uw wensen.