Agenda

 

Rondleidingen met gids op Fort Sabina

Rondleidingen
200601_Nieuwe_poster_Rondleidingen_CCA
Datum: 19 augustus 2020 14:00

Speciaal in juni nu ook elke zondag rondleidingen!!!!! Nieuwsgierig naar de historie en de verhalen van het fort?  Elke laatste zondag van de maand zijn er rondleidingen met gids. In juni elke zonddagmiddag en ook zaterdag 19 juni. In juli en augustus elke woensdag- en zondagmiddag. Start rondleidingen om 14.00 uur.

Onze gidsen leiden u rond, vertellen over het kustverdedigingswerk (1811) van Napoleon, wat ons fort van oorsprong is. Later bouwden de Hollanders het fort uit tot wat het nu is (1881). De gids neemt u mee naar plekken op het fort waar u niet zo maar kunt komen. 

Trek gemakkelijke schoenen aan en laat u de verhalen van het fort vertellen. Inschrijving ter plaatse bij het "Fortloket" op het terras. Kosten voor volwassenen € 5 per persoon, voor kinderen € 2,50. Vol is vol. Per rondleiding kunnen er een maximaal 10 deelnemers mee. Wilt u reserveren voor de reguliere rondleiding mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat dag, tijdstip en aantal personen weten. Ter plekke rekent u dan af, bij voorkeur per pin. 

Voor groepen is er de mogelijkheid een aparte afspraak te maken voor een rondleiding. Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vertel uw wensen.