Agenda

 

Rondleidingen met gids op Fort Sabina

Rondleidingen en Pontje Sabina
200601_Nieuwe_poster_Rondleidingen_CCA
Datum: 12 augustus 2020 14:00

Nieuwsgierig naar de historie en de verhalen van het fort? Elke laatste zondag van de maand rondleiding met gids. In juli en augustus elke zondag en woensdag. 

Onze gidsen leiden u rond, vertellen over het kustverdedigingswerk (1811) van Napoleon, wat ons fort van oorsprong is. Later bouwden de Hollanders het fort uit tot wat het nu is (1881). De gids neemt u mee naar plekken op het fort waar u niet zo maar kunt komen. 

Trek gemakkelijke schoenen aan en laat u de verhalen van het fort vertellen. Inschrijving ter plaatse bij het "Fortloket" in de kazerne. Kosten € 5 per persoon. Start rondleidingen 14.00 uur resp. 15 uur. Vol is vol, aangezien er vanwege de maatregelen een beperkt aantal deelnemers per rondleiding mee kan vanaf 1 juni 2020. Wilt u reserveren voor de reguliere rondleiding meld u dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en laat dag, tijdstip en aantal personen weten. Ter plekke rekent u dan af. 

Voor groepen is er de mogelijkheid een aparte afspraak te maken voor een rondleiding. Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vertel uw wensen.