Teambuilding en trainingen

 • Het woord zegt het al. U gaat deze dag onder begeleiding van een professioneel team creëren.

  Uit ervaring kunnen we stellen dat creatieve sessies vooral vragen om concrete uitkomsten. Te vaak gebeurt het dat het bij ideeën lijstjes blijft. Daarom bieden we uw bedrijf nu 'Creators Lab'.
  Een nieuwe en verfrissende manier om met uw bedrijf aan te pakken!

  Tijdens deze sessie op deze bijzondere locatie laat u zich inspireren door de omgeving.

 • Juist! Alles in de snelkookpan!
  We gaan in de inspirerende omgeving van het grote fort met elkaar aan de slag.

  De 'pressure cooker' methodiek inspireerd elkaar waardoor ideeen niet bij ideeen blijven maar tot uitwerking komen. 

  Het fort is de perfecte omgeving om stoom af te blazen, nadat de sessie is afgelopen. 

 • 01.Expeditie Fort Sabina

  Uw kans om het ultieme groepsuitje of teambuilding te beleven op een groot fort! Het grote Fort Sabina is het decor van een zinderende strijd waarbij verschillende teams spannende uitdagingen aangaan zoals in de bekende tv-programma’s Fort Boyard en Robinson. Een race tegen de klok, waarbij het team met de meeste punten de fel begeerde Fort Sabina bokaal in ontvangst zal nemen! Actief, sportief en creatief!

 • 3.The A-team Teambuilding groepsuitje op Fort Sabina

  Iedereen geboren voor 1980 kent ze nog wel: The A-team. Herbeleef de avonturen van deze legendarische helden. Een dag op een tot de verbeelding sprekend fort en dan....komt de kolonel op bezoek!

  Ik wilde jullie nog eens extra bedanken voor de leuke middag die we zaterdag hebben gehad op Fort Sabina. Van collega’s die mee waren hoor ik niets dan goeds, iedereen heeft het naar zijn zin gehad en flink gelachen. En we hadden het zonnetje lekker mee natuurlijk! De BBQ was helemaal prima, we hebben allemaal lekker gegeten. Hopelijk hebben collega’s die zich hebben afgemeld voor die dag zoveel goeds gehoord dat ze de volgende keer gewoon ook lekker mee gaan. Nu nog een mooie plek voor de beker vinden en we kijken ook erg uit naar de foto’s van die dag! -->Regina Schragen van Newco