Vrijwilligers

Vrijwilligers

Stichting Fort Sabina.nl is in 2012 opgericht en met een enthousiaste groep vrijwilligers en ondernemers gestart met de herontwikkeling van het grote erfgoed complex. 

Na zes jaar openstelling, organiseren van evenementen en vooral pionieren is nu de tijd aangebroken om het fort zelf via diverse projecten te verbeteren. In eerste instantie wordt de keuken omgetoverd tot een eigentijdse plek, waar goed en professioneel eten en drinken wordt bereid door medewerkers van de Kletsmajoor. Daarnaast wordt de toegangsweg verbeterd en het parkeren uitgebreid.

Op die manier hopen we als stichting met louter vrijwilligers alles wat er afgelopen jaren al gebeurde een extra impuls te geven. Want zowel inwoners uit Moerdijk en West-Brabant als toeristen verdienen het om kennis te maken met het fort. Het rijke verleden, de diversiteit aan gebouwen, de uitgebreide groene omgeving, alles samen maakt het tot een prachtig en geliefd plekje om je vrije tijd te besteden. Op de website ziet u wat er zoal aan activiteiten te doen is tijdens de openingstijden. Daar ziet u ook informatie over de werkgroepen, die in het bestuur zijn vertegenwoordigd: Onderhoud en herstel; levend erfgoed; bedrijfsvoering; programmering en PR/beheer.

We heten u van harte welkom op het fort!!

Bent u na een bezoek ook enthousiast en wilt u er een bijdrage aan leveren als vrijwilliger meld u dan aan via  vrijwilligers@fortsabina.nl.