Leuke arrangementen voor de hele familie, vereniging of vriendengroep

 • 01.Expeditie Fort Sabina

  Uw kans om het ultieme groepsuitje of teambuilding te beleven op een groot fort! Het grote Fort Sabina is het decor van een zinderende strijd waarbij verschillende teams spannende uitdagingen aangaan zoals in de bekende tv-programma’s Fort Boyard en Robinson. Een race tegen de klok, waarbij het team met de meeste punten de fel begeerde Fort Sabina bokaal in ontvangst zal nemen! Actief, sportief en creatief!

 • 3.The A-team Teambuilding groepsuitje op Fort Sabina

  Iedereen geboren voor 1980 kent ze nog wel: The A-team. Herbeleef de avonturen van deze legendarische helden. Een dag op een tot de verbeelding sprekend fort en dan....komt de kolonel op bezoek!

  Ik wilde jullie nog eens extra bedanken voor de leuke middag die we zaterdag hebben gehad op Fort Sabina. Van collega’s die mee waren hoor ik niets dan goeds, iedereen heeft het naar zijn zin gehad en flink gelachen. En we hadden het zonnetje lekker mee natuurlijk! De BBQ was helemaal prima, we hebben allemaal lekker gegeten. Hopelijk hebben collega’s die zich hebben afgemeld voor die dag zoveel goeds gehoord dat ze de volgende keer gewoon ook lekker mee gaan. Nu nog een mooie plek voor de beker vinden en we kijken ook erg uit naar de foto’s van die dag! -->Regina Schragen van Newco

 • Familie reünie Fort Sabina bij Willemstad

  Speciaal voor familie reünies heeft Fort Sabina een programma samengesteld voor jong en oud. Programmaonderdelen: • Fortverkenning met spelelement. Tijdens deze rondleiding worden er verschillende zaken van uw teams gevraagd. Welk team let er het beste op over wat de gids heeft te vertellen? • Bestorm het fort. Diverse ludieke runs op het fort waarbij de fysieke gesteldheid van de teams op de proef wordt gesteld • Familiewapen maken.

 • Kiest u voor trouwen op Fort Sabina, dan houdt u van 'no nonsense'!