Originele en avontuurlijke arrangementen

 • Het woord zegt het al. U gaat deze dag onder begeleiding van een professioneel team creëren.

  Uit ervaring kunnen we stellen dat creatieve sessies vooral vragen om concrete uitkomsten. Te vaak gebeurt het dat het bij ideeën lijstjes blijft. Daarom bieden we uw bedrijf nu 'Creators Lab'.
  Een nieuwe en verfrissende manier om met uw bedrijf aan te pakken!

  Tijdens deze sessie op deze bijzondere locatie laat u zich inspireren door de omgeving.

 • Juist! Alles in de snelkookpan!
  We gaan in de inspirerende omgeving van het grote fort met elkaar aan de slag.

  De 'pressure cooker' methodiek inspireerd elkaar waardoor ideeen niet bij ideeen blijven maar tot uitwerking komen. 

  Het fort is de perfecte omgeving om stoom af te blazen, nadat de sessie is afgelopen. 

 • Kunst in uitvoering is een creatieve workshop voor bedrijven waarbij de uitvoering helemaal bij uw team ligt. Verf, kwasten, lef, plezier en durf is ervoor nodig!
  Aan het eind van de dag gaat u naar huis met een samen gemaakt kunstwerk wat u ter herinnering aan de teambuilding dag kunt ophangen in uw bedrijf. 

  Kernwoorden deze dag zijn: Plezier, durf, afstemmen, samenwerking en communicatie. 

 • Kiest u voor trouwen op Fort Sabina, dan houdt u van 'no nonsense'!
   

 • Familie reünie Fort Sabina bij Willemstad

  Speciaal voor familie reünies heeft Fort Sabina een programma samengesteld voor jong en oud. Programmaonderdelen: • Fortverkenning met spelelement. Tijdens deze rondleiding worden er verschillende zaken van uw teams gevraagd. Welk team let er het beste op over wat de gids heeft te vertellen? • Bestorm het fort. Diverse ludieke runs op het fort waarbij de fysieke gesteldheid van de teams op de proef wordt gesteld • Familiewapen maken.

 • 01.Expeditie Fort Sabina

  Uw kans om het ultieme groepsuitje of teambuilding te beleven op een groot fort! Het grote Fort Sabina is het decor van een zinderende strijd waarbij verschillende teams spannende uitdagingen aangaan zoals in de bekende tv-programma’s Fort Boyard en Robinson. Een race tegen de klok, waarbij het team met de meeste punten de fel begeerde Fort Sabina bokaal in ontvangst zal nemen! Actief, sportief en creatief!

 • 2. CSI moordspel

  Het CSI spel is een origineel bedrijfsuitje waarbij teams in de huid kruipen van echte rechercheurs om een moord op te lossen op Fort Sabina. 

  Ik ben hier geweest samen met de meiden van het werk voor een CSI-dagje. Wat een ontzettende leuke dag is dit geweest. We begonnen met een kleine wedstrijd en vervolgens kregen we allerlei opdrachten waarbij we over het hele terrein op zoek moesten naar aanwijzingen over een moord. De dag afgesloten met een heerlijke bbq. Ik kan de lokatie echt aanbevelen. Prachtig gelegen met een hoop geschiedenis erin. Een must om te zien eigenlijk. Ik ga zeker nog een keer terug. --> Debby Hoeder

 • 3.The A-team Teambuilding groepsuitje op Fort Sabina

  Iedereen geboren voor 1980 kent ze nog wel: The A-team. Herbeleef de avonturen van deze legendarische helden. Een dag op een tot de verbeelding sprekend fort en dan....komt de kolonel op bezoek!

  Ik wilde jullie nog eens extra bedanken voor de leuke middag die we zaterdag hebben gehad op Fort Sabina. Van collega’s die mee waren hoor ik niets dan goeds, iedereen heeft het naar zijn zin gehad en flink gelachen. En we hadden het zonnetje lekker mee natuurlijk! De BBQ was helemaal prima, we hebben allemaal lekker gegeten. Hopelijk hebben collega’s die zich hebben afgemeld voor die dag zoveel goeds gehoord dat ze de volgende keer gewoon ook lekker mee gaan. Nu nog een mooie plek voor de beker vinden en we kijken ook erg uit naar de foto’s van die dag! -->Regina Schragen van Newco

 • 4.griezelfilm maken

  Het grote fort als decor en een echte regisseur en cameraman als begeleiding! Dezelfde dag wordt de film nog vertoond en krijgt u de film als aandenken mee naar huis. Een zeer bijzondere dag vol hilariteit, spanning en creativiteit die iedereen nog lang bij zal blijven! Een dag vullende activiteit met eten en drinken. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar info@fortsabina.nl Het personeel van restaurant Bellevue heeft de film 'Dreambusters' al gemaakt. Klik hier voor het resultaat!