Originele en avontuurlijke arrangementen

 • U ontdekt deze dag met uw groep het grote fort.
  Een programma met diverse spellen, creatieve opdrachten en natuurlijk een speurtocht over het grote fort.  
  Het perfecte dagje uit voor familie en vrienden! 

 • Heb jij behoefte aan een (nieuwe) bedrijfsstrategie, een concurrentie-, marketing- of communicatiestrategie?

  Dan kan je met je team in één van onze bunkers aan de slag om deze uit te werken. We maken de strategie door gebruik te maken van de LEGO®SERIOUS PLAY® methode en laten de strategie landen in een krant die het team zelf maakt. Denken met je handen is daarbij het uitgangspunt.

  'Handen uit de mouwen! We gaan aan de slag!'

 • Kunst in uitvoering is een creatieve workshop voor bedrijven waarbij de uitvoering helemaal bij uw team ligt. Verf, kwasten, lef, plezier en durf is ervoor nodig!
  Aan het eind van de dag gaat u naar huis met een samen gemaakt kunstwerk wat u ter herinnering aan de teambuilding dag kunt ophangen in uw bedrijf. 

  Kernwoorden deze dag zijn: Plezier, durf, afstemmen, samenwerking en communicatie. 

 • Wat is er nu mooier dan te trouwen op een eeuwen oud fort. Deze bijzondere historische plek is deze dag helemaal van u en uw gasten. 
  De Bourgondisch bruiloft neemt u mee in de dag van uw leven waarbij u op uw historische dag historie schrijft. 

   

 • 01.Expeditie Fort Sabina

  Uw kans om het ultieme groepsuitje of teambuilding te beleven op een groot fort! Het grote Fort Sabina is het decor van een zinderende strijd waarbij verschillende teams spannende uitdagingen aangaan zoals in de bekende tv-programma’s Fort Boyard en Robinson. Een race tegen de klok, waarbij het team met de meeste punten de fel begeerde Fort Sabina bokaal in ontvangst zal nemen! Actief, sportief en creatief!

 • 2. CSI moordspel

  Het CSI spel is een origineel bedrijfsuitje waarbij teams in de huid kruipen van echte rechercheurs om een moord op te lossen op Fort Sabina. 

  Ik ben hier geweest samen met de meiden van het werk voor een CSI-dagje. Wat een ontzettende leuke dag is dit geweest. We begonnen met een kleine wedstrijd en vervolgens kregen we allerlei opdrachten waarbij we over het hele terrein op zoek moesten naar aanwijzingen over een moord. De dag afgesloten met een heerlijke bbq. Ik kan de lokatie echt aanbevelen. Prachtig gelegen met een hoop geschiedenis erin. Een must om te zien eigenlijk. Ik ga zeker nog een keer terug. --> Debby Hoeder

 • 4.griezelfilm maken

  Het grote fort als decor en een echte regisseur en cameraman als begeleiding! Dezelfde dag wordt de film nog vertoond en krijgt u de film als aandenken mee naar huis. Een zeer bijzondere dag vol hilariteit, spanning en creativiteit die iedereen nog lang bij zal blijven! Een dag vullende activiteit met eten en drinken. Voor meer informatie kunt u een mailtje sturen naar info@fortsabina.nl Het personeel van restaurant Bellevue heeft de film 'Dreambusters' al gemaakt. Klik hier voor het resultaat!